## **CPBM/TPM/TSP Quarterly Meeting Agenda**

December 7, 2023 – 2:00-4:00 PM Eastern

2:00 PM Welcome and Agenda. Christos Xenophontos, Rhode Island DOT. [5 min]
 2:05 PM Feature Topic: Preview Topics of Interest to the Performance Management Community at the Upcoming TRB Annual Meeting

 Critical Issues of Transportation and What to Expect at the Upcoming TRB Annual Meeting. Victoria Sheehan, Executive Director of TRB. [30 min including Q&A]

 2:35 PM Summary of Upcoming Workshop on the Transportation Agency of the Future. John Kaliski, Cambridge Systematics. [10 min]

- **2:45 PM** Workshop and Lectern Sessions of Interest.
  - TRB AJE10 Strategic Steve Woelfel, Massachusetts DOT [5 min]
  - TRB AJE15 Workforce Development and Organizational Excellence Gary Vansuch, Colorado DOT [5 min]
  - TRB AJE 20 Performance Management Peter Rafferty, Cambridge Systematics [5 min]
  - TRB AJE30 Asset Management Ister Morales, Gannett Fleming [5 min]
  - TRB International Activities and International Coordinating Council Bill Anderson, TRB. [10 min]
- 3:15 PM AASHTO Updates. Anna McLaughlin, AASHTO. [10 min]3:25 PM FHWA Updates. Mshadoni Smith-Jackson FHWA. [10 min]
- 3:35 PM Subcommittee, Task Force, and Work Group Updates. [5 min each]
  - 3:35 PM
    - Policy and Rulemaking Work Group. Ryan Huff, Nebraska DOT and Lori Fisette, Rhode Island DOT
  - 3:40 PM
    - Task Force on Emerging Performance Areas. Deanna Belden, Minnesota DOT, and Kelly Travelbee, Michigan DOT.
  - 3:45 PM
    - Research Work Group. Edgardo Block, Connecticut DOT and Alma Mujkanovic, Georgia DOT.
  - 3:50 PM
    - Subcommittee on Organizational Management. Gary Vansuch, Colorado DOT, Gehan Elsayed, West Virginia DOT, and David Putz, Iowa DOT.

- 4:00 PM
  - Subcommittee on Risk Management. Nathan Lee, Utah DOT and William Johnson, Colorado DOT.
- 4:05 PM
  - Subcommittee on Asset Management. Matt Haubrich, Iowa DOT, and Mike Johnson, California DOT.
- 4:10 PM
  - Joint Subcommittee on System Mobility and Emerging Technology.
    Daniela Bremmer, Washington DOT
- **4:15 PM Discussion.** All.
- **4:25 PM** Action Items. Karen Miller, Missouri DOT.
- **4:30 PM Wrap-Up.** Christos Xenophontos, Rhode Island DOT.